2024-04-02 35 瀏覽
餐廳嘅裝修都係粉紅色嘅浪漫花花,真係令人感到好興奮!而且餐廳主打泰式菜,所有嘅食物都好浪漫好靚,真係令人垂涎欲滴!超級靚嘅金邊粉貓耳朵,呢個就係餐廳嘅招牌小食。佢個外形又靚靚花花同貓耳朵意粉!好可愛,入口之後,啲鮮美多汁,好滋味!再嚟就係香葉肉碎脆脆小食,佢係用香葉包裹住嫩滑嘅肉碎,每一口咬落去都有脆脆嘅口感,好過癮!主食方面,我最鐘意嘅就係意大利粉同飯。意大利粉個身粉紅色咁靚,仲有啲花花同埋蝴蝶嘅裝飾,食落去口感煙韌,配上醬汁,味道一流。餐廳另一個特色意大利飯嘅名就叫紙醉金迷!至於飲品,我地叫左繽紛樂奶昔同紫薯紫米露奶昔!2杯都好靚,絕對係打卡必備!其中一杯有透明嘅氣球波波,好有趣,而另一杯就有一個超靚嘅美人魚尾巴!佢哋嘅外形真係太漂亮,好可愛!而且飲落去都好甜美,真係靚到唔捨得飲呀!呢個超浪漫粉紅色花花世界度用餐,食物同飲品真係超級精緻好靚,口感都好出色!每一口都帶俾你浪漫嘅感覺,令你好享受用餐嘅時光。