2024-02-26
「一喜車仔麵」提供超多款嘅車仔麵選擇,我試咗佢地嘅招牌豪華九寶,沙嗲牛腩,椒鹽孖寶,咖喱三寶,每一樣都令我回味無窮!🍜🥢豪華九寶係招牌菜,我揀咗配油麵,有豐富嘅配料,包括牛腩、特級瀬尿牛筋丸、瑞士汁雞翼、有魷魚的魷魚丸、豬紅、豬皮、蘿蔔、紅腸、時菜,配上香辣嘅沙嗲汁,味道醇厚又有層次感。每一口都帶來一種濃郁的香辣風味,正👍🏻椒絲腐乳通菜,通菜爽脆,配上椒絲同腐乳,味道鮮美而且有點微辣,食得健康又開胃。沙嗲牛腩淨餸係一個讓人垂涎的美味,牛腩燉得軟嫩多汁,配上香濃的沙嗲醬汁,每一口都帶來一種濃郁的香辣牛肉風味。椒鹽孖寶同咖喱三寶都是「一喜車仔麵」的招牌菜式。椒鹽孖寶有豬扒同魚片頭,炸得香脆,外脆內嫩。咖喱三寶有魚蛋、魷魚同牛柏葉,鮮香多汁,咖喱味濃郁。「一喜車仔麵」的食物不僅美味,而且份量十足,價錢又實惠,係值得推薦嘅麵檔!