2018-07-24
尖沙咀📍你有試過因為腦海閃過某劇的一小片段而重看一套劇,因為一首歌的其中一句歌詞或旋律而不斷loop那一首歌;因為書後的節錄而翻開一本書;為了想看那地方的日落,喝著一口咖啡,感覺舒服到想碌落山的快感而買張機票出發;又或者因為突然閃過一些回憶令你好想那一個人出現在眼前嗎? 大概每一件想做的事背後都總會有一個令你有勇氣前進的原因,可能旁人看來不算什麼,但你知道這就是生活的意義。🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀.好啦講完廢話,一直都想食呢間好耐🎯 就系因為呢個#梳乎厘班戟 你問我點解一定要簡呢間 我都吾知點解喎 哈哈哈哈哈但系 佢系冇令我失望嫁🙆.♥️75% #darkchocolate 好食過原味.♥️#三文魚 系輕煎半生熟. ♥️連骨牛肋扒好似食豬手咁開心.♥️墨汁意粉好#creamy
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀.
但系 佢系冇令我失望嫁🙆.
♥️75% #darkchocolate 好食過原味.
♥️墨汁意粉好#creamy