2022-05-24 736 瀏覽
🇭🇰藤·藤 & Teng $328 l 藤の特上壽司盛盒 $228我哋一開始就係比cover個藤set吸引咗 佢望落真係超級精緻 不過如果大家唔想要甜品同前菜其實可以嗌佢個特上set 佢地既壽司係差唔多既😎我自己最鍾意佢個火炙銀鱈魚 佢個油脂真係勁正 而且燒到好香 超好味🤤之後佢入面既中拖同帆立貝都好正 唯一係有個白身魚淡味少少 之後藤set入面係赤蝦嚟嘅 特上個盛合就有牡丹蝦🦐咁當然牡丹蝦好食啲啦 質感好啲 而且鮮甜好多😍之後兩個set都有吸物嘅 我自己就鍾意麵豉湯多啲 我覺得呢個甜啲 雖然個豆乳湯都好濃既 不過我覺得無咁夾啲壽司🍣之後藤set仲有兩個甜品 個水玄餅入邊係真係有一個櫻花乾 超靚🌸之後仲有個熊仔餅比你兜住啲紅豆蓉食 可惜我哋最後食曬所有野食佢既時候佢已經淋左 所以大家要記住快啲食啊🤣🤣·藤の極上吞拿魚壽司盛盒 $188我哋另外仲嗌咗呢一個吞拿魚壽司盛合 佢呢個真係超有誠意 水準唔錯😎佢個中拖油脂分布好好 赤身都唔錯 而且佢個大拖係真係入口即化既 油脂勁好 每人食半舊已經好夠🤤🤤佢個鉄火卷都好正 佢入邊係真係一舊完整嘅吞拿魚嚟嘅 所以口感好好 唯一係佢個吞拿魚蓉壽司啲蔥花
🇭🇰藤
藤 & Teng $328
藤 & Teng
中拖
l 藤の特上壽司盛盒 $228
豆乳湯
藤の極上吞拿魚壽司盛盒 $188
藤の極上吞拿魚壽司盛盒

我哋另外仲嗌咗呢一個吞拿魚壽司盛合 佢呢個真係超有誠意 水準唔錯😎佢個中拖油脂分布好好 赤身都唔錯 而且佢個大拖係真係入口即化既 油脂勁好 每人食半舊已經好夠🤤🤤佢個鉄火卷都好正 佢入邊係真係一舊完整嘅吞拿魚嚟嘅 所以口感好好 唯一係佢個吞拿魚蓉壽司啲蔥花係就咁放喺面頭嘅既 唔係混合係吞拿魚蓉中間 所以食落好似無咁香咁😂
#rbyeat
#rby日本菜 #rby壽司