2021-08-19
呢日黎到新城市3期既twinkle baker decor~ 不嬲都想食佢地d cake,特別係係新出既款式,而家既蛋糕出得愈來愈靚,又多款式,真係好難揀!諗左陣最後決定揀窩夫焗芝士蛋糕 Twinings eng. breakfast tea~ 賣相超靚,店員都好用心講解🥰呢隻窩夫唔會太硬,食落脆口真係一流!店內都有好多蛋糕既相,見到呢個西多我都好想試下!一於下次就試試佢!佢仲有好多款cupcake, 望落都好靚,買黎當tea食或者散水餅都唔錯!講番我買左既呢個蛋糕,面頭估佢唔到係花生醬,食落同個cake超夾!仲有d碎左既餅增加個口感!芝士既texture都食到! 食落唔會漏,一啖接一啖真係perfect! 兩個人ko 件cake都好easy!😋