2024-06-03 216 瀏覽
近日爆紅的麵包店Fresh Fresh Bakery 開了很多分店,咁多人買我當然要入去幫襯下啦絲襪奶茶茶底香濃之餘口感順滑,又不太甜,早餐飲一杯提晨一流大甲芋泥肉鬆包開心果 /榛子/ 芋泥/ 芒果糯米糍 糯米糍的外皮很薄,而且好滑,入面的材料味道亦很香濃曲奇禮盒 手工曲奇鐵盒賣相好靚,送禮一流,曲奇口味有幾十款可以簡總有一款岩口味, 每盒可以自選9隻味,而且曲奇味道唔太甜, 又帶有濃厚的牛油香味味道有: M & M,朱古力, 芝士, 鐵觀音, 藍莓果醬, 腰果咖啡,朱古力杏仁等等扁牛角可頌近日韓國大熱的扁牛角可頌香港也有了,打扁了的牛角包味道不錯,配上香香的草莓味醬,很吸引帝王綠茶蛋捲綠茶味的蛋卷是我最愛,蛋捲鬆脆又香牛油味,大愛開心果味麻糬波波入口超級煙靭,而且開心果味很特別麻糬曲奇每一款曲奇內都有麻糬,每咬下去都食到麻糬的軟糯,配上曲奇的鬆脆口感,兩者十分夾Fresh Fresh Bakery灣仔道154號南開大廈地下B號舖

絲襪奶茶
茶底香濃之餘口感順滑,又不太甜,早餐飲一杯提晨一流

大甲芋泥肉鬆包

開心果 /榛子/ 芋泥/ 芒果糯米糍
糯米糍的外皮很薄,而且好滑,入面的材料味道亦很香濃

曲奇禮盒

扁牛角可頌

帝王綠茶蛋捲
綠茶味的蛋卷是我最愛,蛋捲鬆脆又香牛油味,大愛

開心果味麻糬波波
入口超級煙靭,而且開心果味很特別

麻糬曲奇

Fresh Fresh Bakery