2009-01-14 17 瀏覽
真係後悔入去幫襯呢間餐廳, 真係唔明點解會有人揀"笑"? 現在的時勢, 以這個價錢和食物質素, 呢間餐廳仲可以生存真係奇跡!問有無套餐, 答案係"有呀, 野飲加$5或$8"! 跟同事叫了肉骨茶($53) 和炒貴刁 ($48), 肉骨茶的湯內只在兩塊骨, 而且仲係得少少肉黏住O既O個隻, 完全唔夠飽! 真係唔明佢地好唔好意思收呢個價, 炒貴刁等了頗久, 但一點鑊氣也沒有, 一pat pat O既, 只有一些不知明的極薄切肉片和大約三隻蝦毛! 成個粉只有一點咸味, 我吃不出有其他...... 賣單O既時候, 發覺還要加一!!! 天呀~~~~ 順帶一題, 我地睇到其他所謂"散叫"O既菜式, 如三色沙冰要收$36!!!!! 真係太過分了吧?如果大家嫌錢腥, O係呢個經濟環境下仍有太多錢使, 而附近O既餐又咁O岩間間都無晒位, 不妨可以考慮去呢度食
真係後悔入去幫襯呢間餐廳, 真係唔明點解會有人揀"笑"?

問有無套餐, 答案係"有呀, 野飲加$5或$8"!

賣單O既時候, 發覺還要加一!!! 天呀~~~~