2012-08-15
我喺深水埗住既,依間野未做夜題之前我都食過,之前都已經唔掂,等D野食又耐,入單又入錯哂,仲要當時唔係好忙,都搞成咁,嗰次之後都話過唔再嚟點知琴日經過樓下見佢轉左型缺放題,價錢$138 一位,見佢咁平,諗住就俾多次機會依間野,食多次啦,唉,又再一次出事我老公係勁鍾意食鰻魚同三文魚,我未見過放題係冇鰻魚壽司,仲要壽司嗰part 得9種選擇,最搞笑既係佢寫明放題限時1.5hrs,我等D野食都等左半個鍾,點左10幾樣野食一樣都未嚟過,剩係嚟左兩罐汽水,最最過份係刺身都等左40分鍾,刺身淨係切姐,仲要耐過D熟食,喺等緊野食其間,我見到有兩枱客發老脾埋單走,個個都係等D野食等到唔耐煩走,另一樣仲搞笑,又話汽水,啤酒飲品任飲,有個男客人要啤酒,竟然冇啤酒,嗰個客最後要自己落去買啤酒上嚟飲,咁都得好la,d 野食終於到,D天婦羅全部迷你版,仲要冇天婦羅汁點,三文魚骨又係冇醬汁點,牛油金茹,冇味,超淡,係個醬汁肥牛算叫做正常,食完D熟食野,D刺身終於到la,三文魚簿都不得了,wasabe D 味仲係怪怪地,食落去都唔新鮮, 完全都唔想再食落去,總括嚟講依餐我地都唔知食左D咩,仲要加一服務費,我由坐到離
食完D熟食野,D刺身終於到la,三文魚簿都不得了,wasabe D 味仲係怪怪地,食落去都唔新鮮, 完全都唔想再食落去,總括嚟講依餐我地都唔知食左D咩,仲要加一服務費,我由坐到離開都冇人斟過一杯茶嚟,兩隻杯係空的,冇野食過,仲要2佰幾蚊菬樓,
我一定唔會再俾機會佢