2019-11-20
昨晚同成家人一齊去呢度食生日飯 原本上網睇餐牌覺得d小菜好貴 但去到發現原來有4人餐 即刻舒服返🤣一入去已覺得環境好靚 坐落梳化位又好舒服 嗌左個4人餐啦 包2個前菜 4客湯 半隻鹽焗雞同3個小菜 加18蚊可有一份甜品(好扺 加左🤣)前菜: 燒汁野菌 好正 好入味; 椒鹽豆腐 外脆內軟 幾辣 我老豆好like😝湯: 野葛菜湯 飲落幾順口鹽焗雞: 好入味!肉質都新鮮 不過食到翼既位 略嫌咸左少少三個小菜: 咕嚕肉 不會太濃 洽到好處 我好怕出面食既咕嚕肉汁太稠又太甜 呢個就剛好; 枝竹班腩煲 好神奇 佢入面係有埋火腩🤣味道一般 班腩有少少腥 不過我覺得係鮮味黎 不影響進食體驗; 沙爹粉絲牛肉煲 好濃味 有椰香 撈飯一流 上面既小菜份量都比我想像中多 我地4個人 食到撐住哂🥺甜品: 朱古力芭非 好多層次 好好食😫尤其中間有層唔知咩脆脆片 好味道總括而言 高質!
一入去已覺得環境好靚 坐落梳化位又好舒服
湯: 野葛菜湯 飲落幾順口
鹽焗雞: 好入味!肉質都新鮮 不過食到翼既位 略嫌咸左少少
上面既小菜份量都比我想像中多 我地4個人 食到撐住哂🥺
總括而言 高質!