2024-01-25 35 瀏覽
第一次嚟到天水圍任食嘅火鍋,好有日式嘅風味。呢度嘅裝修好靚呀,好似去咗日本嘅小區,最值得讚嘅係呢度嘅服務員個個態度都好好,常常笑容滿面。因為我就唔食牛肉,所以就嗌咗最優惠嗰個套餐,冇諗過咁優惠嘅價錢可以食到咁靚嘅豬肉呀,而豬肉係可以不停追加嘅,最值得一讚係追加嘅豬肉都咁有豬味,入口融化好似去咗五星級酒店嗰度食嘢咁呀。邊一度仲有即叫嘅響鈴,即叫即炸,呢一個食物真係加分呀!我仲見到喺水區有清酒可以攞嚟飲呀🌈仲有一啲小食做前菜,我叫咗黑松露炸薯條,好好味呀!黑松露醬真係好香,配搭薯條脆卜卜真係值得試~湯底嗰部分我哋叫咗椰子雞湯,喺出面就咁普通食一個椰子雞湯已經要成兩嚿幾水啦,呢度仲要係無限追加嘅✨✨#日本餐廳 #日式火鍋 #火鍋放題 #美食推介天鳥居酒屋 (天水圍) @tentori_lzakaya 天水圍天華路33號T Town North 2樓N212號舖

#日本餐廳 #日式火鍋 #火鍋放題 #美食推介

天鳥居酒屋 (天水圍) @tentori_lzakaya

2024-01-11
5 分鐘 (堂食)