2020-10-08
返工呢區平時都唔會食呢度,只不過今日真係想試食啲酸辣野,所以一試。點知服務態度超級差,正垃圾,落單時呢個職員Debbie完全冇問我要咩辣,咁只不過啱啱落單一秒之差,我問佢可唔可以微辣,佢就話已經禁咗,冇得轉,下次早啲講,我心諗:嘩、超級差嘅服務,你落咗只不過啱啱一秒前禁,你個廚房咁近,同埋根本就餐廳都冇人食咁得閒嘅時候,你去廚房講一講聲有咩問題。跟住拎完嘅外賣上去office食,仲嬲明明講咗俾佢聽要走蔥,點知冇走蔥,我一定有好清楚講因為我對蔥敏感,所以去邊度食嘢買嘢,我都會講走蔥,所以冇可能冇講到,但係最後冇就蔥。咁我就打電話去問嗰個Debbie小姐,點知佢非常之態度惡劣,佢就話「退返錢俾你囉,咁不滿」cut我缐。咁cut咗我線超嬲,所以我再打去第二次問佢「你最後個句咁不滿」係咩意思呀?我咁不滿係因為你服務態度差,跟住點知第二次呢個電話佢再cut線,跟住就唔再聽電話,超級嬲未試過食飯食到一肚氣,一個鐘lunchtime休息時間咁受氣法早知食杯麵算。 唔係錢嘅問題,我not bother落去退錢,服務態度超級差,好似唔憂做,又唔好食,冇必要出錢買難受,出錢買難受lunchtime食飯休息
唔係錢嘅問題,我not bother落去退錢,服務態度超級差,好似唔憂做,又唔好食,冇必要出錢買難受,出錢買難受lunchtime食飯休息都要受氣。