餐廳: 大家樂 (新城市廣場一期)
資訊:

2010-06-01 39 瀏覽
係沙田3 點幾, 準備去跳舞, 但又怕跳完唔可以即時食野, 於是一個人走去 Cafe de Carol。我個人好喜歡吃麵包, 選了一份 "油占多 + 熱奶茶 " $15熱奶茶...... 以大家樂不用多講............但我今次係比你們看看好出色既~~~ 多士~~~ 金黃色~~恰度好處另外.........呢間快餐店.......另一讚是有位婆婆.......叫了兩份茶餐......她竟然不夠力拿這兩份茶餐.......呢度d 員工即刻好幫手...... 值得一讚................

金黃色既出品
okay la