2019-08-06 426 瀏覽
差唔多日日都嗌外賣,聽電話個阿姐態度已經勁差, 算數,但係日日叫嘅嘢一樣,洋蔥豬扒飯加可樂,啲價錢日日都唔同,勁海鮮價,幾個月裏面$50/$51/$52/$53都試過,都算!嗰幾蚊雞,最重點係啲態度勁差,明明尋日收$50, 今日無啦啦跳到52,只係打去查詢一下,聽電話嗰個係😵勁惡既女人,一句答:係呀加價(其實預咗甘答)只不過都係想問一問,我問幾時加,佢話上個禮拜,我話尋日先至收完$50,跟住佢就好惡咁樣話「咁收小左你囉,快啲俾返兩蚊我添啊」😨😨😨😨😨之後我淨係答左句「下!」,因為實在太無奈,之後個阿姐竟然話「你唔好再打嚟啦,再打嚟我收返你嗰兩蚊」,我只係打咗一次叫外賣,查詢打咗一次。真係超級無奈,呢個外賣聽電話嘅阿姐咩態度,即係叫我以後唔使黎幫襯,以後唔使叫外賣,得!冇問題,即刻幫你宣傳開去😡😡😡😡其實我俾返你唔係一個問題,你餐牌冇寫,打電話落單你又唔講加咗,其實都持續左好多次,一時51一時52,一時又50我哋都算,持續左幾個月,今次忍唔住先出聲,打去查詢返究竟幾錢,竟然得到呢個答案!(更新)過左一個星期有同事再叫外賣(竟然收$50)所以覺得呢間唔老實