2019-08-26
總係覺得宵夜時段既太安樓呢兩三個月無咩野食,有時去到都唔知食咩好,食黎食去都果兩三樣,講真,真係有d悶咗。呢日,比我發現開咗間美式熱狗店!即刻試試佢!-睇個menu其實就唔多選擇,不過我覺得選擇少有時係好過好多選擇,因為佢地會專注做好果幾樣野食呀嘛。我地就簡咗火炙芝士辣肉醬熱狗+細薯仔+冰菠蘿!外賣返屋企食!其實起初有少少擔心呢d熱狗拎到返屋企會唔會凍晒呢,會唔會唔好食呢?但都無得諗咁多啦!試就試啦!-【細薯條(茄汁+千島醬)】食第一條,依~ 有驚喜喎,佢無因為焗係膠袋到而變得淋身出晒油,熱度好夠,而且依然外脆內軟,都無出晒油既狀況!另外,佢個茄汁千島醬酸酸甜甜,一口接一口,爽!-【火炙芝士辣肉醬熱狗】喂!好大個熱狗!仲要好好食喎!佢呢到個包係用嘉頓麵包,鬆軟得黎唔乾,而條腸既味道都好好,成個熱狗本身係非常classic既熱狗款。 然後佢地係熱狗加上辣肉醬同芝士,辣味令個包既層次更加豐富好味!!都係幾好食!-總結,食完先知原來呢間鋪頭已經有幾間分店,小店要加油!而且鋪頭入面既幾知年輕人都好用心好有禮貎,值得一讚!快d去試下啦!
- 睇個menu其實就唔多選擇,不過我覺得選擇少有時係好過好多選擇,因為佢地會專注做好果幾樣野食呀嘛。
- 【細薯條(茄汁+千島醬)】
- 【火炙芝士辣肉醬熱狗】
總結,食完先知原來呢間鋪頭已經有幾間分店,小店要加油!