2024-12-30 144 瀏覽
聖誕節唔想同人迫夜晚,所以晏晝去咗尖沙咀生行順便睇下有咩好食!行過噴水池見到好sharp 既橙色字AWESOME CAFE 就行去睇下~門口好震驚,好多bearbricks! 打卡勁靚,有啲bearbricks 仲要係限量版 (好似可以買的)! 上到去咁岩做緊明日方舟主題,好多周邊~睇到menu 先見佢地原來呢幾日先加一,原來平時係唔加一架🫠🫠 好耐無見西餐廳唔加一!同屋企人叫咗個蕃茄肥牛讚歧烏冬,同埋牛扒意粉!不得了呢個價錢仲有南瓜湯送~ 蕃茄烏冬湯底好好味!酸酸的我最中意~屋企人叫咗個牛扒意粉,7成熟都仲好lum 好juicy! 意粉都入味,炒過既唔似出面就咁夾上碟無味意粉~餐飲叫咗杯米奶latte,老闆話係杏仁奶黎~!唔怪得知咁好飲!聽講下年仲有幾個大動漫主題😍😍下次一定會再黎🥰🥰

下次一定會再黎🥰🥰
2024-12-26