2023-01-10
我真係超級鍾意食中菜~!哩間京滬菜嘅四人午餐套餐除咗好味 仲要超級抵食只係$468就可以食到片皮鴨四款點心、醉雞、紅燒豆腐、菜同擔擔面抵食到震!而且環境環境大又乾淨好岩帶埋屋企人嚟食!❤️💠京滬香酥烤鴨午市套餐($468/4位用).🔸京滬香酥烤鴨(半例)鴨皮非常脆口、唔油、有燒烤嘅香味,鴨肉有彈性唔肥,配料有烤鴨醬、青瓜、蔥絲、蒜蓉,用薄餅包埋食好正!🔸招牌小籠包皮薄內有湯汁,餡料嘅豬肉好香,好食。🔸魚子醬燒賣豬肉燒賣做得好彈牙好食,有肉香、冬菇香。🔸芝士脆蝦卷炸得夠脆又乾身,而且幾粗身大條,餡料又多。🔸京滬香蔥煎餅個餅係酥皮,超級酥香,就似酥皮湯個塊酥皮咁,配搭埋香蔥餡,真係超香口好味!🔸花雕醉雞雞好嫩滑無骨,皮係爽彈的,酒味幾清香,適合喜歡清淡嘅朋友。🔸家常紅燒豆腐豆腐煮得好滑,配埋好多蔬菜,醬汁唔會好濃,感覺好健康。🔸魚湯鮮腐竹浸畤蔬白菜好新鮮好翠綠,非常爽口,腐竹浸咗魚湯,變得更加好味。🔸京滬擔擔麵最後一人一碗麵,湯底好濃郁,充滿花生香,有細微嘅辣度,麵條掛湯,整體好惹味!.另外,可半價加配主餐牌内任何甜品,我哋揀咗桃膠燉鮮奶,面頭有好多桃膠勁足料,燉奶嘅奶味好濃,幾好味。
哩間京滬菜嘅四人午餐套餐
除咗好味 仲要超級抵食
只係$468就可以食到片皮鴨
四款點心、醉雞、紅燒豆腐、菜同擔擔面
抵食到震!
而且環境環境大又乾淨
好岩帶埋屋企人嚟食!❤️
💠京滬香酥烤鴨午市套餐($468/4位用)
🔸京滬香酥烤鴨(半例)
🔸招牌小籠包
皮薄內有湯汁,餡料嘅豬肉好香,好食。
🔸魚子醬燒賣
豬肉燒賣做得好彈牙好食,有肉香、冬菇香。
🔸芝士脆蝦卷
炸得夠脆又乾身,而且幾粗身大條,餡料又多。
🔸京滬香蔥煎餅
🔸花雕醉雞
雞好嫩滑無骨,皮係爽彈的,酒味幾清香,適合喜歡清淡嘅朋友。
🔸家常紅燒豆腐
豆腐煮得好滑,配埋好多蔬菜,醬汁唔會好濃,感覺好健康。
🔸魚湯鮮腐竹浸畤蔬
白菜好新鮮好翠綠,非常爽口,腐竹浸咗魚湯,變得更加好味。
🔸京滬擔擔麵