2023-12-21 135 瀏覽
又系一年一度相聚時間,今次約左系旺角麻辣小聚搞🎉,店內燈光火猛,亦十分闊落明亮,設計開揚,多款啤酒任飲,方便我地暢聚。今日一齊來試下個魔鬼醬鮑魚雞鍋同埋火鍋,點心+小食!今日菜單:☀魔鬼醬鮑魚雞鍋+牛肉丸+芝士腸+優質豚肉☀✅招牌魔鬼醬鮑魚雞鍋✅講到招牌魔鬼醬鮑魚雞鍋🔥,真係要大讚一番!第一次去食嗰陣,店員介紹我哋試試呢個,話係佢哋嘅招牌菜之一。再加埋啲特製嘅魔鬼醬,辣夠駕夠力🌶️。當然唔少得主角鮑魚同雞肉啦🐔🍄!鮑魚Q彈有嚼勁,而雞肉就煮得啱啱好,肉質鮮嫩多汁。如果你係辣嘅愛好者,咁呢個一定啱你口味👍!而且魔鬼醬嘅香辣與鮑魚和雞肉嘅鮮味完美融合😍,每一啖都係滋味無窮,令人食指大動𠱁。餐廳嘅環境都好舒服,正好適合同親朋好友一齊享受呢個溫暖過癮嘅美食👫🎉。食完之後個個都讚好😎,反映都非常正面。下次你想溫暖下胃,嚐吓啲新鮮滋味,記得要去試下呢個招牌魔鬼醬鮑魚雞鍋啊💖!我自己都係成日掛住口水思念佢架啦🤤。還有一個加分位,店員非常殷勤有禮,包你一定中意。
今日菜單:☀魔鬼醬鮑魚雞鍋+牛肉丸+芝士腸+優質豚肉☀

還有一個加分位,店員非常殷勤有禮,包你一定中意。