5天前
[📍尖沙咀|熊本牛鍋 ]上網搵到間雞煲火鍋放題,重點係性價比極高,300蚊唔洗,有雞煲有火鍋仲要係無限時任食,唔洗食得趕趕急急。上到餐廳既環境都幾舒服,有啲似私房菜既感覺,自助區有成50款以上既食物,又有飲品雪糕任飲任食,真心抵食。先黎個雞煲,雞煲味道幾好,好足料,有芫荽、金菇同紫薯等等,份量都好多,兩個人食夠哂。而家打卡仲送免費蒸海鮮,只需要讚好專業like and share以及留言,食完雞煲就有蒸海鮮,蒸海鮮仲要有五款咁多,有鮑魚、蠔、貴妃蚌、帶子同埋蝦,仲要用蒜蓉薑同埋辣椒做調味一齊蒸,食得出勁新鮮仲好有甜味。另外,近排大閘蟹季節緊係要食下,叫左三隻,隻隻都爆哂膏,未打邊爐都已經咁多野食。食完雞煲海鮮大閘蟹之後就打邊爐,加$20仲可以換過個湯底,今次揀咗個蕃茄湯底,真係好足料又蕃茄,同埋個湯底都夠濃。首先會比三款肉先,包括牛肩胛、牛小排同埋豚肉。所有肉嘅質素都好高,唔係得啲肥膏,同埋牛好有肉味。跟住仲有出邊嘅自助配料,比較特別嘅係有手工餃,丸類都好多選擇,菜類都有super food 羽衣甘藍,甜品仲要有雪糕。而家$278皇牌套餐/$308澳洲和牛套餐快閃優惠 ,二人同行一人半
而家打卡仲送免費蒸海鮮,只需要讚好專業like and share以及留言,食完雞煲就有蒸海鮮,蒸海鮮仲要有五款咁多,有鮑魚、蠔、貴妃蚌、帶子同埋蝦,仲要用蒜蓉薑同埋辣椒做調味一齊蒸,食得出勁新鮮仲好有甜味。 另外,近排大閘蟹季節緊係要食下,叫左三隻,隻隻都爆哂膏,未打邊爐都已經咁多野食。
食完雞煲海鮮大閘蟹之後就打邊爐,加$20仲可以換過個湯底,今次揀咗個蕃茄湯底,真係好足料又蕃茄,同埋個湯底都夠濃。首先會比三款肉先,包括牛肩胛、牛小排同埋豚肉。 所有肉嘅質素都好高,唔係得啲肥膏,同埋牛好有肉味。跟住仲有出邊嘅自助配料,比較特別嘅係有手工餃,丸類都好多選擇,菜類都有super food 羽衣甘藍, 甜品仲要有雪糕。
而家$278皇牌套餐/$308澳洲和牛套餐快閃優惠 ,二人同行一人半價,星期日至四 110cm以下小童免費,真心推介呢個價錢食到咁多嘢,真係超級抵,冇限時慢慢食,可以慢慢同朋友一路傾偈一路食。