2021-11-21
同媽咪飲茶佢成日都話要一盅兩件㗎😅所以今次帶佢去一間新嘅點心店度食飲茶😍😍媽咪話好抵食呀👍兩個人食咗100蚊左布,但係我哋叫咗好多嘢食喎😋抵過酒樓呀👍坐得又舒服啲嘢食又新鮮即叫即整,服務仲好好添👏👏超級正呀💯椒鹽足料燒賣,呢個燒賣好特別㗎唔係蒸係炸㗎 😍好味㗎😋咬落外脆內軟加埋啲椒鹽超級正呀👍👍香煎蘿蔔糕, 佢已經有一邊係辣椒醬一邊係甜醬畀我哋㗎啦👍👍個蘿蔔糕有蘿蔔絲唔係好多粉証明足料👍煎出嚟好香脆💯比喺酒樓嗰啲好好多多呀👍特色腐皮卷脆卜卜好好味😋金珠鹹水角😋 外脆內軟裏面仲好多餡好足料yummy💯,雪山酥皮叉燒餐包 , 酒樓都好少食到啦😁咬落去好鬆脆好甜好好味,裏面有好多舊叉燒同醬汁,而且個包係皮薄餡多呀💯,裕滿鮮蝦餃 🦐, 店長哥哥極力推介,佢話好多人食㗎👍真係㗎好大粒蝦喺裏面呀😍😍皮好薄喎💯呢個梗係多人食啦😁😁,🍳炸蛋黃流沙包,嘩😅呢個食要小心啲呀😅一咬落去啲真係流出嚟💯你睇下幾juicy同埋係好好味呀💯嗰啲奶黃呢冇嗰陣奶嘅腥味,係好juicy好creamy好正💯💯