部屋咖啡室

homemadecafe
2024-08-07 540 瀏覽
部屋咖啡室位於旺角登打士廣場12樓 環境舒服 氣氛好🩷而且位置非常之方便🤣🤣🤣所以約朋友都非常之方便🥰小編今次就整左個4人餐🤣🤣唔錯唔錯🥙🥗凱撒沙律啲菜嘅份量都真係幾多下 一定夠你四人食🤣上面仲有啲煙肉碎 令到成個口感更加加分😍個醬料亦都唔會令人覺得太過油膩🍕BBQ烤雞蘑菇pizzapizza餅皮薄身脆 配料重味道濃郁 當中焗到勁香嘅雞肉同鮮味嘅蘑菇可以媲美埋一起 好提味😌🍣忌廉煙三文魚意粉呢碗意粉好正🤣🤣 濃郁嘅忌廉醬汁配合三文魚😌 夠濃厚夠滑順 意粉同分量剛剛好 大口大口食落超滿足😌🦐香辣虎蝦海鮮意粉呢碗意粉同忌廉煙三文魚意粉一樣咁好味 配料豐富 海鮮新鮮彈牙 香辣醬汁調得好好🐣蜜糖雞翼呢啲雞翼好似冇做得太過龍🤣🤣 又唔太淋 但都算入口即溶 外酥內嫩 蜜糖醬汁好入味 整體來說都算好食🍫水果茶同熱朱古力飲品方面 呢杯水果茶茶飲好清新 調味得宜 唔會太甜🩷而呢碗熱朱古力滑身濃郁總括嚟講,部屋咖啡室嘅四人餐真係唔錯 以呢個價錢 質素同份量都算合理 值得一試 🥰
部屋咖啡室位於旺角登打士廣場12樓 環境舒服 氣氛好🩷
而且位置非常之方便🤣🤣🤣