2019-09-13 60 瀏覽
星期日想食豪D,所以簡左饗和民好耐無食過日本野,期個排食西餐要戒番排西餐先同女朋友叫左個兩人餐share ,見到佢五舊水有成十品,抵wor Sake menu 幾吸引,又唔貴,最衰女朋友話聽朝要返工唔想飲酒,如果唔系一定要叫枝試下<饗.豪華2人套餐$498>凱撒沙律 (半份)比想像中好,通常前菜嘅沙律都好hea,所以本身冇咩期望,但係最後都見到有幾塊肉仔食,唔錯5品精選刺身盛合唔撚刺身有三文魚、吞拿魚、帶子、蝦同埋池魚,全部都好新鮮大海老天婦羅盛合Fatbrown 麻麻哋天婦羅,係咁意食咗舊,都ok ge 九州產和牛壽喜燒鍋 (小)雖然呢個係小,但係其實都好大份下九州牛都有幾大塊下湯底甜甜地,加埋啲雜菜落去滾,幾好飲蒲燒鰻魚壽司卷極推鰻魚好嫩口,份量仲要唔細,啖啖壽司總咬到鰻魚,真心正照燒雞份量大到系大快活下午茶雞脾的兩倍,真心抵食Juicy 得黎又大雞味雨滴餅(黃豆粉&黑蜜)X2雨滴餅其實系果凍黎,本身舊餅無咩味,所以一定要點黃豆粉同黑蜜一齊食,點左黑蜜同黃豆粉的雨滴感食落好滋潤,味道幾清新,岩曬飽到頂上心口的我地
星期日想食豪D,所以簡左饗和民

好耐無食過日本野,期個排食西餐要戒番排西餐先

<饗.豪華2人套餐$498>
凱撒沙律 (半份)

5品精選刺身盛合
唔撚刺身有三文魚、吞拿魚、帶子、蝦同埋池魚,全部都好新鮮

大海老天婦羅盛合
Fatbrown 麻麻哋天婦羅,係咁意食咗舊,都ok ge

九州產和牛壽喜燒鍋 (小)
雖然呢個係小,但係其實都好大份下

九州牛都有幾大塊下

湯底甜甜地,加埋啲雜菜落去滾,幾好飲

蒲燒鰻魚壽司
極推
鰻魚好嫩口,份量仲要唔細,啖啖壽司總咬到鰻魚,真心正

照燒雞
份量大到系大快活下午茶雞脾的兩倍,真心抵食

Juicy 得黎又大雞味

雨滴餅(黃豆粉&黑蜜)X2