2023-07-05
一句總結下文好適合帶食肉獸嘅另一半嚟前段時間想搵間燒肉放題同男朋友撐枱腳🤣見到Openrice 推薦咗呢間 而且仲有8折 所以冇諗就即刻book咗最近好忙所以book 套餐E 「日本黒毛和牛 12款 」慰勞自己😮💨 食完真係好滿足最surprise 係原來E餐可以食一次F餐嘅壽喜燒壽司 由店員幫手燒 入口即融 再加埋日本蛋牛嘅香味更加出另外我encore 最多次就係和牛壽司冇諗過呢個價錢都會提供3款嘅和牛壽司 再加上佢地嘅醬汁真係好match 我最鍾意係淺色多啲油脂果款 就算多油膩都好佢都唔會膩 而且仲有其他和牛刺身 而且好新鮮,一啲都唔會有腥味另外其他燒肉都好好味 冇一款係伏 每一款食落都係入口即融 不過記住唔好掛住傾計唔記得咗個火 因為每一塊牛充滿油脂嘅關係好容易搶火雖然佢哋主要係食和牛但係冇諗過海鮮都好出色 一啲都唔會有腥味到最後我真係好surprise 雖然係食放題燒肉但係店員嘅服務好好 有咩都盡量安排妥當
前段時間想搵間燒肉放題同男朋友撐枱腳🤣
另外我encore 最多次就係和牛壽司
而且仲有其他和牛刺身 而且好新鮮,一啲都唔會有腥味