偶然看到這間專賣港式茶餐廳的店面,我就忍唔住要入去試吓!餐廳好方便,下單只需要自己掃QR code!超級貼近時代潮流☺️❣️沙嗲金菇肥牛煲❣️呢個煲仔飯真係絕品,金菇同肥牛入面嘅沙嗲味道好濃郁,肉質嫩滑多汁,配埋白飯一齊食,真係好滿足,一碗飯食哂都唔夠啦☘️❣️西蘭花炒花枝蝦球❣️香炒嘅西蘭花同鮮嫩嘅花枝蝦球,一齊炒出嚟嘅味道好鮮美,配埋白飯一齊食,令你食嘅時候都有種幸福感,真係好開心嘅晚餐🥳❣️紅豆冰❣️呢杯紅豆冰真係好解渴,冰涼爽口,紅豆甜甜地融入冰涼嘅口感,真係夏天最好嘅消暑良品!一飲而盡,心情都變得好愉快🔥❣️凍檸水❣️呢杯凍檸水清新怡人,檸檬嘅酸甜味道同凍凍嘅口感結合得好好,一飲而盡,令你整個人都感覺清爽又舒暢。「荷里活冰室」嘅港式茶餐廳,值得你細細品味!不論你係想搵一間好嘅港式茶餐廳,定係只係想試下新嘅菜式,呢度都會帶俾你足夠嘅驚喜!一齊嚟做一個美食嘅探索者啦!💖

❣️沙嗲金菇肥牛煲❣️

❣️西蘭花炒花枝蝦球❣️