2023-02-21 23 瀏覽
唔知大家有冇發現女孩子對一啲迷你嘅嘢真係特別特別愛不釋手😳無論係包包定係我今日要介紹嘅呢一條迷你烤魚🤣有陣時我同我男朋友好想搵間烤魚餐廳兩個人撐枱腳,但係成日都發現啲餐廳啲魚好大條😭我哋經常嘥嘢食唔晒😭所以我就不停地上網搵下睇吓有冇其他人介紹一啲餐廳係可以食到啲份量比較細嘅烤魚!點不知‼️真係有‼️就係呢一間👉🏻Error19夢幻烤魚場,嚟到呢度真係少女心爆發,因為好多嘢都係粉紅色😻超啱女仔打卡🙌🏻好啦,介紹埋今日嘅重頭戲就係迷你的骰嘅重慶豆花烤魚,已經配埋白飯,我同男朋友叫咗中辣🤭今次終於唔會嘥嘢,因為我哋兩個真係食得晒🤗我仲介紹咗好多姊妹一齊嚟食🫣佢哋一見到我手機對比圖都當堂嚇咗一跳🤫