2023-04-11
網上面見到有人介紹村爺爺,話好正好抵食 咁啱我仲有個幾鐘先上堂,所以就唸住去試下油麻地出口行過去好快到,唔洗2分鐘 ,因為係平日,同埋2點,唔洗排隊就可以直入,環境ok嘅,係有啲啲逼,不過唔影響,望一望menu,見到有牛,唸都唔唸就落單,然後。。。個餐一到 第一眼望落去 就已經覺得中伏 個湯睇落去同車仔麵嗰啲差唔多 於是飲第一淡湯 0龍蝦味 再飲多淡 ok 含 真係無龍蝦味 喂大佬你主打龍蝦湯底 我飲極都試唔到龍蝦味 蝦我平時少飲龍蝦湯?m記龍蝦湯都濃過你20倍 搞不掂。再講啲牛 佢有牛丸同牛肉 啲牛韌到乜咁都算 牛丸都可以唔好食 真係唔知講咩好 極度唔推薦。去到最後,我想講杯熱奶茶,唔知點解熱奶茶可以難飲過kfc,m記呢啲連鎖快餐店,我唔會再嚟食,同樣唔理解啲人話抵食同咁多好評係點解,總之我認為40蚊車仔麵都好食過村爺爺,完。