2023-06-01
又貴又難食首先個地點好難搵,由荃灣站行過去,要成10幾分鐘。大熱天行嚟行去,餐廳仲要上兩層樓梯嘅,上到去個人都有啲中暑🥵提前book咗位,但職員先帶我哋入咗房仔位。好尷尬裡面已經坐住一對情侶,張檯又矮,我地都唔想阻住佢哋,就提出坐出面重頭戲來了!呢個意粉係我食過數一數二最難食,唔知點解啲汁有粉粒,好乾,一啲都唔cream。食咗兩啖已經唔想食然後係佢哋最出名嘅抹茶窩夫,冇乜抹茶味,亦都唔香。甜品鋪食窩夫大約$68,我竟然用$168食呢個唯一正正常常就係呢杯抹茶鮮奶如果話價錢係因為個景色,不予置評。室內都冇乜陽光,得啲擺設好睇。但要無客先可以影,但完全不值得消費$400另外飲用水懷疑係水喉水,成浸味,完全唔夠膽飲。天氣咁熱,水都無得飲⋯
唯一正正常常就係呢杯抹茶鮮奶