2018-11-19 732 瀏覽
今次同屋企人黎食,多d人就可以試曬Meun既唔同set😋黑松露吉列牛黑松露味唔太濃,但係都食得出黑松露味嘅 牛方面半肥瘦吾錯,配一個白飯 ,啲飯好有咬頭。,值得一試板燒吉列牛 原本以為佢普通d,無咩期望,雖然唔係好重,但出奇地有少許牛味,相對黑松露反而會覆蓋左牛味,如果唔係貪黑松露特別可以試下呢款。秘·朴葉味噌牛肉 呢款純粹係想試下唔同野而叫,order個時店員都會提你會好咸既,係真係好咸,但原來d味噌係經廚師秘密調較過,用黎送飯岩岩好,幾開胃。呢款都會俾你自己煮下,相對麻煩一d,要不停自己反,而家都煮幾耐下,煮到你想要既熟度就可以叫店員幫你上碟。如果唔貪新鮮,叫返吉列牛會好味d。蒲燒原條饅魚飯 應該無咩人係呢間店叫饅魚食,不過屋企人喜歡饅魚,所以都叫左個試下,不過不失,同其他店感覺差唔多。日式炸薯絲蝦 爽口鬆脆,味道good既,不過除非多人食,都係主打食吉列牛好d。
今次同屋企人黎食,多d人就可以試曬Meun既唔同set😋
秘·朴葉味噌牛肉
如果唔貪新鮮,叫返吉列牛會好味d。
日式炸薯絲蝦