2022-06-15 410 瀏覽
適逢有食素嘅朋友生日,特登帶佢一齊黎食呢間位於大館附近既素食西餐廳,地方唔算難搵,但都要行一陣啦。我地先點左個mushroom truffle soup,超級香濃,大家都一致推薦❤️之後點左個素版buffalo wings,又辣又脆,加埋個疑似sour cream,同真既味道完全無分別😍至於pizza都好香口好多餡,上面既barbecue sauce甜甜地,男仔女仔都一樣食得咁開心!之後再點埋cauliflower steak同mushrooms pasta ,又係好甜好好食既cauliflower,而pasta一樣咁濃味,大家一人一著就食曬😂由於食得太開心,大家俾酒精影響下(飲品都超好飲🥹),一次叫左4份甜品。但其實大家已經飽到上心口😂,所以我個人黎講就每樣淺嚐左少少就算,整體都好好食,最有記憶點可能係個啤梨,好fresh咁幫場晚飯畫上完美句號❤️而其他都真係太滯了🙈就算叫一份都夠曬我地(5個人)share,但整體性價比超高。員工十分友善,食物飲品質素都好好,埋單每人先三百幾,中環食飯呢個價真係好友善❤️❤️❤️

• cauliflower cake