招聘中
$20,000
月薪 (面議)
2022-12-21 45 瀏覽
📍ASK cafe上環皇后大道中181號新紀元廣場低座2樓206-207號舖。。係上環返工嘅朋友成日都同我講新紀元廣場有間好靚好IGable嘅Cafe而且成日都係IG見到唔少人飲咖啡印自己嘅相係面,所以都已經一早bookmark定依間餐廳要試試🥰一入到去就見到餐廳正中個花花打卡位!佈置非常有心思,成間舖頭都係粉色好少女心🥰面積雖然唔係好大,但樓底夠高空間感都足夠!🍵Macha Latte $44依度賣點就係可以打印你想印嘅相係咖啡面!本身我都諗左一陣印咩好😂我又無養寵物又唔想印人像,之後就諗到不如印我依個Foodie IGLogo!印完之後果然冇令我失望‼️因為效果真係好靚!用打卡完全係一流👍🏻抹茶味好都濃!$44一杯都幾抵!又有得打卡,又有得飲😉🍫凍朱古力 $44唔會太甜,感覺似飲緊凍朱古力奶幾好👍🏻🔸櫻花蝦多士 $78蝦肉爽口彈牙,多士唔會烘到好乾好硬咬落去仲有啲鬆軟感覺!配埋千島醬呢個配搭幾好👍🏻🔹日式醬燒墨魚餅(4件)$78墨魚餅燒得剛剛好唔會過濃,幾爽口彈牙,配上醬燒汁加埋紫菜一齊食幾好!🌸依間餐廳最啱同班姊妹一齊打卡兼傾吓偈,輕鬆chill一日😉。。❤️多謝大家支持 。。#hk

📍ASK cafe

上環皇后大道中181號新紀元廣場低座2樓206-207號舖

一入到去就見到餐廳正中個花花打卡位!
佈置非常有心思,成間舖頭都係粉色好少女心🥰
面積雖然唔係好大,但樓底夠高空間感都足夠!

🍵Macha Latte $44

抹茶味好都濃!$44一杯都幾抵!
又有得打卡,又有得飲😉

🍫凍朱古力 $44

唔會太甜,感覺似飲緊凍朱古力奶幾好👍🏻

🔸櫻花蝦多士 $78

蝦肉爽口彈牙,多士唔會烘到好乾好硬
咬落去仲有啲鬆軟感覺!
配埋千島醬呢個配搭幾好👍🏻

🔹日式醬燒墨魚餅(4件)$78

❤️多謝大家支持

#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #食好西 #食好西系列 #hkinfluencer #hkig #hkigshop #eyefoodfood#eyefoodfood_銅鑼灣#眼food肚窄 #食食食食食 #hkfoodstagram #hkfoodstagram