2022-03-16 58 瀏覽
性價比極高超級正~除左漢堡其實炸雞都好好食😋自從中環分店Close 左之後就好耐無食過依間burger 店好彩原來仲有紅磡 深水埗 荔枝角分店 佢地係用英雄漫畫做主題 店面有好多漫畫圖案 好有心思連漢堡都用英雄主題去改名嫁😆😆實在太掛住依佢地既野食 所以專登過海買黎食今次去咗紅磡分店不過冇堂食位置所以要外賣返屋企食依到有款漢堡係好出名 仲係全港首創就係班堡啦🥞係由2塊勁厚勁鬆軟既班戟夾住炒蛋豬柳芝士等等既配料😍😍咸咸甜甜 好特別由於之前已經試過班堡所以今次我地Order 左隊長漢堡餐$76同英雄炸雞餐$52隊長漢堡餐配薯條&汽水裡內除左有一塊厚厚既100%純牛肉漢堡扒之外 仲有蕃茄 生菜 煎蛋 煙肉 同芝士 😋大大個 真係好過份 餡料多到 一啖咬唔晒成個包 口感豐富 勁滿足薯條係粗薯條 外脆內軟 店員塞到個包裝袋爆晒 食極都食唔完唔會好似一般大型連鎖店咁孤寒🤣🤣英雄炸雞餐+$8轉洋蔥圈&汽水依到既炸雞好抵食 有2件大大塊無骨炸雞啖啖肉 啱晒我咁懶唔洗拆骨 😊返到屋企個皮仲係脆唔會炸到過晒火 肉質好嫩滑 又夠juice 洋蔥圈係我既最愛淡淡既調味 更加凸顯到洋蔥既甜味😍😍雖然要加$8 但
性價比極高超級正~除左漢堡其實炸雞都好好食😋
自從中環分店Close 左之後就好耐無食過