GREEN

講起酒店Afternoon Tea的話相信Hotel Icon大堂餐廳 GREEN 既質素毋庸置疑❤️ 性價比超高~經常轉換主題,最正係有Godiva 朱古力雪糕提供既時候😳 坐得舒服、服務又到位~而家價錢好合理!回訪又回訪🤣我就快成為佢地既常客~有次屋企人想搵地方聚餐,就因緣際會之下book左GREEN. 點知原來唔只Afternoon Tea 出色!連GREEN 午市套餐都好出色!.鮮茄大蝦意粉配料好豐富!四五隻大蝦和蕃茄仔都好入味中意佢已經剝咗殼~~岩哂怕麻煩既食客(好似我咁要剝殼的話寧願唔食😂)。如果小朋友食又方便啖啖肉!意粉更加無得彈🍝好掛汁份量又好夠意粉番茄味好香濃幼身麵更加令到每條意粉都沾滿醬汁!.薯條三文治又係正既好脆身的薯條keep住食唔停口🫣.家庭聚會有小朋友就更加推薦呢度!因為服務真係值得一讚~去得酒店當然注重Service一環!但都無諗過佢地咁小朋友friendly !!.有個經理(無記錯係姓鍾既)見到我地帶了個小朋友黎食飯~~快快趣趣拎住畫紙、筆俾佢亦好細心問我地使唔使order小朋友既食物同埋快速拎左小朋友專用餐具!!.見微知著的動作🥹其實幫到家長settle
性價比超高~
經常轉換主題,最正係有Godiva 朱古力雪糕提供既時候😳
坐得舒服、服務又到位~而家價錢好合理!
回訪又回訪🤣我就快成為佢地既常客~

點知原來唔只Afternoon Tea 出色!
連GREEN 午市套餐都好出色!
鮮茄大蝦意粉配料好豐富!
四五隻大蝦和蕃茄仔都好入味
中意佢已經剝咗殼~~
岩哂怕麻煩既食客(好似我咁要剝殼的話寧願唔食😂)。
如果小朋友食又方便啖啖肉!
意粉更加無得彈🍝
好掛汁份量又好夠
意粉番茄味好香濃
幼身麵更加令到每條意粉都沾滿醬汁!
薯條三文治又係正既
好脆身的薯條keep住食唔停口🫣
家庭聚會有小朋友就更加推薦呢度!
因為服務真係值得一讚~
去得酒店當然注重Service一環!
但都無諗過佢地咁小朋友friendly !!
有個經理(無記錯係姓鍾既)
見到我地帶了個小朋友黎食飯~~
快快趣趣拎住畫紙、筆俾佢
見微知著的動作🥹
其實幫到家長settle down舒舒服服咁enjoy餐飯
真心推薦bookmark呢度~
同情人、朋友食飯又得!
同屋企人聚餐又得!
  • 鮮茄大蝦意粉
  • 薯條三文治