2020-05-06 490 瀏覽
豐盛朝日 $118其實佢有兩款all day 嘅,依個就食物種類豐富啲又抵食啲,本身都怕食唔曬,不過最後係無後悔叫到依個set🥰個餐一上枱已經聞到好香嘅黑松露味🤤嫩滑嘅炒蛋上面有好多黑松露醬,份量完全係足夠我放曬落四塊香草包度食☺️本身見到四塊包都諗住食淨兩塊架啦,點知塊包夠熱之餘係好鬆脆🍞,好驚喜,最後係食曬四塊包🤘🏻個日本牛肉薯餅都係超高質,一啲都唔油仲好夠熱,個皮都好脆,入面嘅薯蓉係軟綿綿而唔係實嘅,口感超好👍🏻至於個大啡菇沙律,啲沙律菜好新鮮爽口,最梗要係麻醬夠多🤩而放面嘅大啡菇都唔好以為無咩特別,加咗黑椒吊味都好惹味呀😚另外仲有煙三文魚,焗茄汁豆同香草腸,無咩特別。好耐無食過一個全碟都鍾意食嘅all day,有少少感動🤣薰衣草鮮奶咖啡 $42自從好多好多好多年前飲過一間叫台北站嘅珍珠奶茶鋪嘅薰衣草奶茶之後,好少飲到有薰衣草嘅飲品而係好飲,但今日終於俾我遇到啦😭杯咖啡香濃得黎帶出淡淡嘅薰衣草香,隻味一啲都唔假。媽呀,好想黎多杯呀😭💛 5/8, 11/11, 13/11參與罷市捐款星火悼念義士籌募義務急救員用品貼民主派區議員poster參與飯卷計劃
豐盛朝日 $118
另外仲有煙三文魚,焗茄汁豆同香草腸,無咩特別。
好耐無食過一個全碟都鍾意食嘅all day,有少少感動🤣

薰衣草鮮奶咖啡 $42

💛 5/8, 11/11, 13/11參與罷市