2021-06-02
超級差態度!食90分鐘準時趕客人走 不但止!家人去幫襯 食左沒耐就有職員過來 叫我屋企人一係依家加單 一係等半個鐘後再嗌!因為廚師要食半個鐘頭飯喎!我家人食左沒耐 果刻叫佢即時答加咩餸 佢地根本諗唔到住!咁點知我屋企人好心想比廚師食左飯先 到半個鐘後廚師食完飯了 剛嗌完餸 食左兩啖就過黎趕我屋企人走!而且d員工非常差態度 把臉貼近客人 不停催夠鐘!不停叫佢唔好貼塊臉過來 叫佢行開d 佢依然照做!呢d係咩行為??同埋如果廚師食飯果半個鐘都要計落呢90分鐘度 事前就應該同客人講聲!最後搞到我屋企人未食完 食淨好多就要走!!呢間野既職員擺明玩野!又話老細唔係度!咁可以係邊投訴姐?老細唔係度 最大就係妳!即是投訴無門啦!妳地玩晒!正x店!!我家人唔會再黎幫襯妳地!!