🎉✨ 超開心的生日! ✨🎉今日朋友幫我慶祝生日🎂,約咗一間喺銅鑼灣好有特色嘅餐廳🍴,C出口一上嚟過條馬路就到🚶‍♀️🚦,方便到冇得頂!一入去就被裝潢吸引🎥🎶——電影同live music氛圍,超有feel❣️✨🎁 大驚喜!朋友偷偷預咗甜品🍮,仲安排咗貼心驚喜!😱❤️ 餐廳送即影即有📸同生日卡🎉✉️,電視仲有專屬生日祝福🎥📜,感動到不得了!🥹🍽️ 美食時間:叫咗兩款主菜🍔🍖同兩杯飲品🍹(草莓檸檬特飲+水果花茶),每樣都好好味🤤!🔥 魔鬼漢堡包:辣得過癮🌶️,超滿足!🦪 周打蜆湯:海鮮味濃,暖胃又好味🥣。🥩 西冷牛扒:Juicy到流油,配微辣薯條🍟🌶️,停唔到口!🍮 焦糖燉蛋:甜蜜滋味滿滿幸福感💕✨。食物清晒🤭🍽️,整體滿分!呢個生日,心情同飽足感都超滿足!🎂🎉🎁✨👫💕 多謝有你陪住我,令生日咁難忘! 💕

🎉✨ 超開心的生日! ✨🎉

🎁 大驚喜!

🍽️ 美食時間:

🔥 魔鬼漢堡包:辣得過癮🌶️,超滿足!
🦪 周打蜆湯:海鮮味濃,暖胃又好味🥣。
🍮 焦糖燉蛋:甜蜜滋味滿滿幸福感💕✨。

👫💕 多謝有你陪住我,令生日咁難忘! 💕