2019-11-01 397 瀏覽
有位女仕唔知係咪老闆娘?我哋一坐低就係咁介紹啲貴野!其實我哋得個兩個人!佢係咁硬 sell 燒鵝、羊腩煲,又介紹蒸魚、蒸海鮮!其實我哋只想簡簡單單食一餐!又係咁介紹煲仔飯!最後俾佢 sell 到叫咗龍躉頭腩煲、砵酒焗生蠔、仲要我地加咗個煲仔飯😱仲話我地冇菜要唔要加多個菜好彩我話太多啦!個蠔好難食 !根本唔識整 ! 當個煲仔飯黎到真係火都滾埋!兩個人冇可能叫嘅煲仔飯!連隔離枱都好奇怪咁望住我地🤦‍♀️因為第一次黎冇諗過佢會咁介紹淨係個煲仔飯已經$238.- 最緊要係兩個人冇可能食得晒🙄起碼要五個人先可以。但佢居然夠膽介紹!真心一定一定一定唔會再幫襯😡諗住茶餐廳咁嘅格局食吓飯點知最後兩個人埋單要$562😡