2021-06-19
#哈比四圍食 #大角咀 #大角咀美食 #寵物友善餐廳早前朋友仔帶咗我去大角咀試業嘅餐廳,以純白色為主嘅裝修,又係一間好有文青風味嘅cafe😎而家店主好歡迎寵物添🥰🥪 一浪總匯吐司 $78係一份好有台式風味嘅三文治,入邊有蕃茄、生菜、青瓜、雞蛋、雞扒、仲有花生醬🥰餡料勁多勁豐富,而且仲好好味😋🧇 美好時光CROFFLE $68呢個超級超級好食🤩窩夫同平時出邊食嘅好唔同,呢度係外脆內軟超級香噴噴嘅丹麥酥嘅質地,再加埋冰凍嘅雪糕,一齊放入口個種冰火嘅感覺好正🤤🤤🤤🍹姜啜濤 $43.0身為姜糖,一見到呢杯嘢個名,我問都未問係咩嚟已經直接order左🤣店主好有心思,連價錢都係姜man嘅生日🥰其實呢杯係MOJITO+GINGER ALE,調配得好好飲,好啱而家熱辣辣嘅天氣,飲完好解渴,心情都靚咗❤️📍 一浪 (大角咀)大角咀利得街26號地舖
#哈比四圍食 #大角咀 #大角咀美食 #寵物友善餐廳
🥪 一浪總匯吐司 $78
🧇 美好時光CROFFLE $68
🍹姜啜濤 $43.0
📍 一浪 (大角咀)
大角咀利得街26號地舖