2024-03-11
餐廳裝修乾淨企理,好高級feel !令人食落安心♦️ 招牌咕嚕肉 ♦️ 招牌咕嚕肉,外皮唔會太厚,炸粉亦都唔會太多!非常好👍酸酸甜甜😝😝😝好開胃🥳一啖青椒再一啖咕嚕肉好好食!咕嚕肉炸得好,外脆內軟😉黃黃金金⭐️賣相勁好!而家諗返起都好想再食過!👏🏼👏🏼♦️ 馳名樟茶鴨(半) ♦️果然係招牌菜!樟茶鴨,鴨味香濃!濃濃嘅茶味,苦苦澀澀,好特別非常驚喜!仲配埋啲包俾你夾住啲鴨食!超正!感覺得意😊包嘅軟腍🫶再加脆皮嘅將茶鴨配合得天衣無縫,食完一舊再想食第二嚿!整體都算大份,其實食完呢嚿將茶鴨都有半飽嘅感覺😤♦️ 青椒清香魚 ♦️呢個青椒清香魚,唔係度度都有得食到!今次都係第一次喺呢間叫做3希樓🏢嘅地方食!青椒好多,本身以為會好辣,但食落亦都唔算特別太辣!我自己本身都唔係食得好辣,都食到呢個餸!少少辣少少惹味咁麻麻香香,非常好食,又開胃!魚肉啖啖肉!唔會有骨,就唔使煩條魚嘅骨喺啲魚肉度啦!有時試過食到哽骨對魚都有少少驚驚!但呢個餸就冇依個問題🙋🏼♀️♦️ 勝瓜洋蔥炒雲耳 ♦️最後清清地,叫個勝瓜洋蔥炒雲耳清清腸胃先🥢!勝瓜非常爽脆,食落清新,🥗其實呢碟餸全部配料都係爽脆口感☘️雲耳啦勝瓜啦同洋蔥夾埋一齊嚟食,好鬼正
招牌咕嚕肉,外皮唔會太厚,炸粉亦都唔會太多!非常好👍酸酸甜甜😝😝😝好開胃🥳一啖青椒再一啖咕嚕肉好好食!咕嚕肉炸得好,外脆內軟😉黃黃金金⭐️賣相勁好!而家諗返起都好想再食過!👏🏼👏🏼 ♦️ 馳名樟茶鴨(半) ♦️
果然係招牌菜!樟茶鴨,鴨味香濃!濃濃嘅茶味,苦苦澀澀,好特別非常驚喜!仲配埋啲包俾你夾住啲鴨食!超正!感覺得意😊包嘅軟腍🫶再加脆皮嘅將茶鴨配合得天衣無縫,食完一舊再想食第二嚿!整體都算大份,其實食完呢嚿將茶鴨都有半飽嘅感覺😤 ♦️ 青椒清香魚 ♦️
呢個青椒清香魚,唔係度度都有得食到!今次都係第一次喺呢間叫做3希樓🏢嘅地方食!青椒好多,本身以為會好辣,但食落亦都唔算特別太辣!我自己本身都唔係食得好辣,都食到呢個餸!少少辣少少惹味咁麻麻香香,非常好食,又開胃!魚肉啖啖肉!唔會有骨,就唔使煩條魚嘅骨喺啲魚肉度啦!有時試過食到哽骨對魚都有少少驚驚!但呢個餸就冇依個問題🙋🏼♀️ ♦️ 勝瓜洋蔥炒雲耳 ♦️
最後清清地,叫個勝瓜洋蔥炒雲耳清清腸胃先🥢!勝瓜非常爽脆,食落清新,🥗其實呢碟餸全部配料都係爽脆口感☘️雲耳啦勝瓜啦同洋蔥夾埋一齊嚟食,好鬼正!鍾意食爽脆嘢嘅朋友一定要叫黎試吓啦!