2016-03-17 649 瀏覽
小妹最愛食香口炸炸野, 今日同朋友黎呢間WOFT 其實都係諗住飲下野傾下計, 見到MENU有個芝士薯圈好似好正咁, 就叫咗一客黎送酒, 點知超有驚喜!等咗一陣已經有得食, 芝士同薯圈都熱辣辣脆卜卜, 芝士夠晒濃味而且份量好多, 食得出係比較正宗的cheddar cheese, 香味同埋濃度都一流, 唔會水汪汪, 講真正宗Cheddar Cheese 係超市citysupxx 賣得唔平, 而呢度份量一D都唔故寒, 食晒成碟薯圈都有淨剩! 重點係$58, 咁ge 價錢真係無得輸!飲品方面, 呢間餐廳都好花心思, 我叫咗杯Mocktail " Kennedy Cranberry Sor9Lychee" (...換氣) 好甜果味, 加埋上面沙冰, 飲落一D都唔漏, 反而好Fresh, 最過癮係佢包埋爆炸糖, 認真出位! 同樣地呢杯Mocktail $58, 超值!

香濃芝士旋風薯條
Kennedy Cranberry Sor9Lychee
2016-03-04
$150 (宵夜)
香濃芝士旋風薯條
Kennedy Cranberry Sor9Lychee