2023-10-04 269 瀏覽
前幾日我地同屋企人慶祝中秋佳節💕🥰 一家人圍埋一齊食飯真係好開心😘 但有時都會好頭痕叫乜野食好🤥 樣樣野都想食d咁😗 所以我地就叫左 feverfoodhk啦😍可以滿足晒咁多個人既口味😗有爺爺必要食既飯🥰 媽咪最愛既金菇肥牛卷🤩 細女最喜歡食既西蘭花😍仲有必食既芝士蛋糕甜品💜菜單上面有超過70款選擇🥰睇到我花多眼亂😛 最後我地就揀左✨A8 鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯用鉸剪剪開荷葉,裏面嘅飯仲係熱辣辣😍 一剪開就見到隻鮑魚🤩 大女仲即刻夾咗俾爺爺😆真乖女✨A9 一口牛炒飯配飛魚籽 一口牛炒飯有啲辣😛 所以小朋友未必岩食😆但大人就好岩食啦🤣 味道都唔錯👍🏻又夠晒大碟✨B7 一口芝士豆腐極級好味🤤 個個食完都想食多件❤️豆腐裡面係芝士餡料🤩 一咬入去就食到芝士, 依款絕對要再叫✨L4 香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬墨西哥卷都係有少少辣, 食落夠脆口, 大家都讚不絕口話依個非常好食, 值得一試✨E1 芝士牛肝菌焗翠綠西蘭花🥦細女就非常喜歡依個菜式💜 除左有佢最鍾意食既西蘭花😍仲有大量芝士🧀️🤣 不停地夾晒黎食✨C4 6小時慢煮紅酒會美國牛肋條全碟裡面有好多條牛肋條💕 慢煮後已經完全入晒味🥰 配埋紅

菜單上面有超過70款選擇🥰睇到我花多眼亂😛 最後我地就揀左

✨A8 鮑魚瑤柱帶子雞粒荷葉飯

✨A9 一口牛炒飯配飛魚籽

✨B7 一口芝士豆腐

✨L4 香煎雞柳京蔥墨西哥卷配秘製香橙醬

✨E1 芝士牛肝菌焗翠綠西蘭花🥦

✨C4 6小時慢煮紅酒會美國牛肋條
全碟裡面有好多條牛肋條💕 慢煮後已經完全入晒味🥰 配埋紅蘿蔔同西芹😍非常足料

✨C5 日式和風金針菇安格斯肥牛卷
最愛就係食金菇肥牛卷🤤 果然無令人失望😛 嗰陣時仲熱辣辣💜好好咬口😆一啖擺晒落口慢慢咬🤣 金菇都好足料勁有口感

✨G1 藍莓一口芝士蛋糕
甜品真係一定要叫💜💜 好好食🤤 最愛食芝士蛋糕💕 食既時候都夠凍, 一口一件細細舊😘 又唔會太多太甜🙂

當日司機準時送到💕野食每盒上面都細心貼有label寫番係邊款野食😘 黎到時仲要係熱辣辣既🥰 大家都食得非常開心又滿意😆 下次gathering 既時候一定要再叫啦😘😘😘

外賣送餐