2022-10-27
WM Cafe & Bar地址 :土瓜灣馬頭圍道63號啟岸1樓13號舖呢間新開張無耐的餐廳好開揚又夠光猛, 入到去感覺好舒服, 同埋地方好大坐位好多, 幾方便住附近架居民。一大班人原本想叫外賣做HOUSE WARMING,不過次次都係PIZZA 炸雞壽司食到悶啦, 而當中有幾位朋友有其他安排節目, 所以我地各自去買自己想食架野, 再返去邊食邊傾多陣先走。DINNER MAIN COURSE 由$128 起, 要了半份法式東子海鹽蜜糖燒雞配墨西哥SALSA 同薯條, 海鹽蜜糖令到雞皮豐富起來, 一起要連皮食哦, 才體會到海鹽蜜糖那股滋味。$108 牛角包好多料 開心死, 不用考慮即刻點份。入面好呎餡,溫泉蛋,南美豬肉絲,salsa 同荷蘭汁好厚好大份, 一大口咬下所有餡料都一次過食到, 好滋味哦, 別有風味同埋真是食一食上癮的。WM Cafe & Bar 食物多款, 意外地好食。
地址 :土瓜灣馬頭圍道63號啟岸1樓13號舖