放假下午一於獎勵吓自己食返餐好,於是我嚟到旺角雲集最多放題餐廳嘅商場,就係兆萬商場,試一試依間神戶屋日韓放題,星期六午膳309一位😆款式非常之多,刺身應有盡有,而且燒烤類亦都有好多款,最特別嘅係可以升級品嚐一啲高級海鮮款式,例如即開生蠔、海膽壽司、長腳蟹等等,因為我有一位朋友不太喜歡食這些海鮮,所以亦可以按份量加錢嚟食,而我因為係好鍾意食生蠔,所以決定加半打,鮑魚、海膽壽司以及長腳蟹😆🍱刺身方面一開頭叫咗勁多款,成隻船咁上台真係非常之豪華以及宏偉😆😆生蠔每一隻都非常甜美,而且肥美,長腳蟹都好大隻,有海水嘅鮮味,鮑魚亦都非常之大隻,咬落去亦好煙靭,另外亦有其他好多款選擇嘅刺身,例如赤背、北寄貝,肥美三文魚、帶子、生蝦等等,總之所有刺身都係非常之新鮮而且甜美,而且上菜嘅時候亦絕不吝嗇,非常厚切以及闊佬地俾我哋食😆😆🍲熟食方面亦都包羅萬有,包括平時少見嘅都有,例如豬仔髀、扇貝蒸海鮮、清酒煮花甲、牛油煮金菇、湯類亦有人蔘雞湯和麵豉湯,最值得稱讚嘅係麻辣小龍蝦,食落去真係津津有味,辣到唔會太辣,但每一嚿都非常入味🤤🤤🍗燒物方面,有燒羊架、牛舌、雞軟骨、最特別嘅竟然有燒雞皮,整得非常之脆口,所有食

🍗燒物方面,有燒羊架、牛舌、雞軟骨、最特別嘅竟然有燒雞皮,整得非常之脆口,所有食物都即叫即整熱辣辣非常香口

🍤炸物方面亦有好多款,包括芝士年糕、炸鮮奶、多春魚,各式各樣嘅天婦羅以及有唔同味道嘅韓式炸雞可以供選擇

🥘此外除咗普通放題食物之外,亦可以喺度邊爐,不少邊爐嘅配菜可以選擇,而且湯底亦可以選擇普通沙嗲湯底、壽喜燒、亦可以叫海鮮蒸鍋,非常多款

🫙飲品方面亦有各式各樣嘅包裝飲品罐裝飲品,而甜品亦有布甸蛋糕以及各式各樣嘅雪條

總括而言,依間放題店都非常之多食物選擇,而且所有食物都好新鮮即叫即整,而且唔會叫完唔嚟,又係比足夠嘅份量更加滿足,真係一間高質嘅放題餐廳🤤🤤