呢間Cafe出名食窩夫,之前外賣過一次,覺得都幾好食!今次堂食,食物味道有驚喜😍 鹹食甜食都好好味!值得encore👍🏻 雖然位置唔算方便,但食物高質,值得嚟試試~Cafe嘅裝潢係行香港懷舊風,有好多兒時嘅玩具同海報,整體感覺幾温馨窩心❤️ Menu選擇都幾多,樣樣都想食😋🔸意大利烘蛋(蝦) $129好好食!鍾意食蛋一定要叫!原Pan上熱辣辣,香噴噴,份量又多!烘蛋都幾好厚身,蛋香十足😋 蝦仁🍤中size,都幾彈牙,但蝦味唔算好出~ 材料仲有菜、蕃茄等,調味適中,認真好食!兩個人share會有啲多,但好味所以都食晒😂🔸慢煮手撕豬腩窩夫三文治 $115呢個鹹窩夫🧇都好好食!手撕豬一絲絲,煮得軟腍又保留到口感,而且好入味🤤 面頭仲加咗燒香嘅芝士,更加惹味!窩夫軟熟有蛋香,淨食會比較淡味,加咗手撕豬一齊食就啱啱好啦!仲有生菜同蕃茄,減少油膩感~ 必食推介!🔸椰漿陳皮紅豆冰梳乎厘鬆餅 $98呢度有好多款甜品,心大心細下揀咗呢款幾特別嘅pancake~ 有2件梳乎厘pancake,非常軟綿綿,蛋香唔錯~ pancake上面係椰漿,好在唔係太甜,面頭有啲陳皮,甜甜鹹鹹幾特別!紅豆冰有4粒,好可愛😍

意大利烘蛋
🔸意大利烘蛋(蝦) $129

慢煮手撕豬腩窩夫三文治
🔸慢煮手撕豬腩窩夫三文治 $115

椰漿陳皮紅豆冰梳乎厘鬆餅
🔸椰漿陳皮紅豆冰梳乎厘鬆餅 $98
呢度有好多款甜品,心大心細下揀咗呢款幾特別嘅pancake~ 有2件梳乎厘pancake,非常軟綿綿,蛋香唔錯~ pancake上面係椰漿,好在唔係太甜,面頭有啲陳皮,甜甜鹹鹹幾特別!紅豆冰有4粒,好可愛😍 有啲似食紅豆雪條咁,好香紅豆味,幾清甜!

🔸白桃手搖冰茶 $46
🔸凍黑糖焙茶鮮奶 $48
飲品選擇都唔少~ 白桃冰茶好清新又唔甜!黑糖焙茶鮮奶幾香甜,甜度適中唔會過甜,有黑糖同焙茶香,唔錯!
意大利烘蛋
慢煮手撕豬腩窩夫三文治