2024-06-19 22 瀏覽
前幾日去搵表妹玩,超熱又焗,咁啱係商場見到有間甜品店🥥椰子星球,好吸引😍即時買返幾個消暑🧊椰子星球係由一個年輕老闆創作嘅糖水及飲品店,餐單上每款都係由椰子作基礎,打造出超過40款種類💕鍾意椰子嘅你一定要試啊😋我哋即日食完,沛沛已經話想再食😂💫D24榴連UFO 見到呢個名已經心心眼😍成個椰皇咁大💕面頭有大量新鮮芒果肉同D24 榴連肉🤤不得了,下面係滿滿嘅椰水凍同小丸子🤭好豐富啊,細心地配上一支試管椰奶😆食完幾啖果肉再加落去,真係啖啖滿足😋💫楊枝甘露椰子凍楊枝甘露好足料,超多芒果果肉,又香又甜☺️下層係香滑椰子凍😍夏天食真係好正,即時透心涼🥰份量都好多,用玻璃杯裝🫶🏻方便外賣享用😙💫丸丸椰皇燉蛋白燉蛋白香滑濃郁,一啲都唔水,少少Q彈口感,3色芋圓好煙韌,咬口得嚟唔會好粉,椰子殼內有好多椰肉,記得食埋啊😉💫芒芒丸丸椰子奶自家六角形樽,非常吸睛,呢款係芒果加小丸子,加上即打椰子奶💕不加糖不加冰,好好飲🤤

💫D24榴連UFO
見到呢個名已經心心眼😍成個椰皇咁大💕

💫楊枝甘露椰子凍

💫丸丸椰皇燉蛋白

💫芒芒丸丸椰子奶
2024-06-16
10 分鐘 (堂食)
下午茶