2024-08-25 2409 瀏覽
✦ Cinnamon Apple Coconut Lava Toast肉桂蘋果流心西多士慢煮肉桂蘋果|自家製椰子 Gelato呢款西多士有齊三款我喜愛嘅食材,就係肉桂蘋果加椰子雪糕!西多士口感好鬆軟,切開入面即刻有肉桂蘋果流出,十分足料,配上自家製椰子雪糕,味道相當清甜☺️✦ Fresh Strawberry Rose Pistachio Lava Toast新鮮士多啤梨及雪糕 |自家製開心果 Gelato |意大利開心果醬 |開心果碎果仁另一款流心西多士以士多啤梨配開心果雪糕,一切開西多士,就流出士多啤梨粒粒,聞到陣陣士多啤梨香氣,而開心果雪糕味道濃郁,入口順滑食落仲有粒粒開心果碎😆✦ Sweet Churros with Fresh Fruit西班牙吉草棒自家製薑橙皮 Gelato|新鮮水果|配朱古力醬新鮮炸起Churros 口感好鬆軟,配搭薑橙雪粒,伴碟水果相當有水準,店主採用即日新鮮飛機貨運到港嘅水果,有新鮮大大粒嘅藍莓,有果味濃郁嘅無花果🙌🏻仲有酸酸甜甜嘅紅桑子,同樣出色!✦ 橙茶店主每日新鮮榨橙汁,配自家紅茶底,配上新鮮藍莓與紅桑子,味道相當清新,消暑一流
肉桂蘋果流心西多士
慢煮肉桂蘋果|自家製椰子 Gelato

呢款西多士有齊三款我喜愛嘅食材,就係肉桂蘋果加椰子雪糕!

西班牙吉草棒
自家製薑橙皮 Gelato|新鮮水果|配朱古力醬

新鮮炸起Churros 口感好鬆軟,配搭薑橙雪粒,

✦ 橙茶

下午茶
  • Cinnamon Apple Coconut Lava Toast
  • Fresh Strawberry Rose Pistachio Lava Toast