2022-10-10 504 瀏覽
💪🏻尋日咁啱要去嘉賓大廈做body check同打針經過咗呢間麵包舖,🥹爭啲以為係普通麵包街坊麵包店錯過咗佢😂本身諗住就咁入去買個麵包醫下肚,完全冇諗過佢會咁好食❗️🤭最後忍唔住調返轉頭入去買多咗兩個返屋企😎💓.黑岩朱古力 $13 👅9.5/10依家真係必試❗️😍麵包好重手,買嘅時候完全唔知道佢會爆漿😂咬開嘅時候有啲嚇親我🐷麵包好軟熟,但係唔係空氣包。🍫麵包入面超級多餡,朱古力味好重,上面仲有少少好似Oreo咁樣嘅脆脆🍪食落亦都唔算好甜🤪自己食晒一個嘅話都幾有飽足感同有少少漏😌不過呢啲都係甜蜜嘅負擔💓💓💓(🐣靜靜雞話你聽🤫我喺出邊食完一個之後,即刻入去買多一個,夜晚返到屋企就已經K.O.咗佢😗).抹茶芝士 $14 👅9/10🤣雖然係叫抹茶芝士,但係就唔係好抹茶啦🤫抹茶嘅部份剩係得麵包上面嘅少少抹茶粉,👀間唔中先會食到有少少抹茶粉嘅味。🥖不過入邊嘅芝士餡係超級好味嘅🧀好creamy同濃郁,🍼仲有好香嘅奶味🐮,總之都推薦大家試啦🙈💓.🐷總括而言雖然依家有好多唔同好好食嘅麵包店,🥹但係有啲要成30幾蚊一個,有時真係會覺得寧願食一個飯好過。🙈所以咁嘅價錢就食到咁高質素嘅麵包,真係完全冇投訴仲要比一
黑岩朱古力 $13 👅9.5/10
依家真係必試❗️😍
抹茶芝士 $14 👅9/10
🐷總括而言
雖然依家有好多唔同好好食嘅麵包店,🥹但係有啲要成30幾蚊一個,有時真係會覺得寧願食一個飯好過。🙈所以咁嘅價錢就食到咁高質素嘅麵包,真係完全冇投訴仲要比一個大大嘅好評!🫶🏻100%肯定會翻兜再翻兜🤣舖頭入邊仲有好多唔同款嘅麵包㗎,下次好想試吓佢個榴槤包呀❗️
外賣自取
  • 黑岩朱古力