2021-06-29
#西環 #nomilkshakenolife久仰大名😎一直都好想去試吓呢間肥仔餐廳,個人覺得呢間嘅食物種類同格調都好似韓國江南嗰間 #버터핑커 Butter Finger🤟🏻都係主打vintage美國風同肥仔美國餐😌入邊嘅食物全部都係卡路里脂肪爆炸🤣花生醬朱古力奶昔🍨額外再加咗忌廉喺面!花生醬味勁濃烈,好似食緊淡淡花生醬咁,而且質地好滑,唔會太杰或者太水,咬到粒粒花生碎!最重要係唔會死甜,口感同甜味都剛剛好!超水準,必試👍🏻堅抽真煙肉烤三文治🥪額外加咗煎蛋🍳推薦大家必定要加錢加蛋,多士同煙肉點蛋漿食,真係一流!😍大量芝士再加脆脆煙肉,煎得香脆嘅牛油香麵包,再加上太陽蛋🤣呢個組合我搵唔到難食嘅理由😎煙肉香蕉爆谷美式Pancake🥞Pancake 個人覺得一般,班戟夾落去好鬆散,一夾就散開🙈而且冇乜蛋香🤔可能係班戟粉漿嘅問題😀大量cream,再加上爆谷,香蕉同煙肉,呢個組合係非常之唔錯嘅🥞pancake建議可以再改良一下,就完美🤟🏻
花生醬朱古力奶昔🍨
堅抽真煙肉烤三文治🥪