2020-10-17 525 瀏覽
身邊唔少住大埔嘅人都未聽過、未食過呢間小店,我哋都係有次睇其他 #大埔黃店 推介先識,點知一試之後驚為天人😂連嘴刁仔都覺得好好食,如是者就翻兜咗起碼5-6次,所以都試咗幾款唔同食物同大家分享下~而家follow佢哋FB或IG仲有得減$5!.<香煎帶子明太子牛乳意粉 $88>推薦❗️超creamy🤤明太子fans一定鍾意!味道同Dazzling cafe嗰個有90%相似,但價錢又抵啲仲多咗兩粒帶子😂建議share食,一個人食晒會有啲膩~<醬烤原條豬肋骨配薯條 $88>推薦❗️上次食數過有8-9條豬肋骨,超大份好抵食,味道都好好🤤不過薯條仲幼過我手指尾🤪如果配粗薯條就完美(利申粗薯fans)<醬烤原條鰻魚滑蛋飯 $98>推薦❗️饅魚超大條又冇骨,滑蛋都整得堅滑好好食,加埋啲醬一齊食真係perfect池!<香煎百里香厚切豬扒 $78>味道Ok,但比較推薦其他食物<炸雞、蜜糖雞翼>小食味道正常,冇咩特別驚喜但又冇特別失望<茉香蜜桃茶(900ml) $18>超大枝,夠兩個人飲幾杯,亦有600ml可選擇。唔會
<香煎帶子明太子牛乳意粉 $88>
香煎帶子明太子牛乳意粉

<醬烤原條豬肋骨配薯條 $88>
醬烤原條豬肋骨配薯條

<醬烤原條鰻魚滑蛋飯 $98>
醬烤原條鰻魚滑蛋飯

<香煎百里香厚切豬扒 $78>
味道Ok,但比較推薦其他食物
香煎百里香厚切豬扒

<炸雞、蜜糖雞翼>
小食味道正常,冇咩特別驚喜但又冇特別失望

<茉香蜜桃茶(900ml) $18>
超大枝,夠兩個人飲幾杯,亦有600ml可選擇。唔會有好假嘅桃味 都幾好飲。
👫:真係又好食又抵,大推呢間!!最鍾意個明太子意粉,每次去都忍唔住叫,食極唔厭🤤
香煎帶子明太子牛乳意粉
醬烤原條鰻魚滑蛋飯