2023-01-11
Bookmark左好耐嘅cafe🥹由於下午茶時段先有set, 所以呢段時間好難book位, 今次終於去到❤️半島精選茶好好飲 當然唔少得咖啡😋呢個就係我期待咗好耐嘅tea set😍個盒超精美寫住半島酒店個名 白色底加金色字睇落好有貴氣 亦可以提前要求餐廳喺蓋上面寫上祝福語套餐包括鬆餅 鹹點及甜點每款兩件鹹點有橄欖蛋糕 蘑菇泡芙 三文魚三文治等蘑菇泡芙幾特別甜點有朱古力 拿破崙 慕思蛋糕等 我哋認為甜點比鹹點出色🙈到最後仲有個軟雪糕 軟雪糕上面貼左塊金箔❤️雪糕食落好香牛奶味好軟滑 不過溶得好快建議快啲影完快啲食🤣.望落好似好少嘢 食落都幾飽😂但價錢略貴不過最緊要係港女打卡心願已達成🤪yeah.後記:由於Cafe只有幾張枱,唔建議walk-in想book位嘅話可以download定opentable個app, 揀左想book嘅日子同時間, 到時有位app就會通知㗎喇💕
半島精選茶好好飲 當然唔少得咖啡😋
我哋認為甜點比鹹點出色🙈
望落好似好少嘢 食落都幾飽😂但價錢略貴
不過最緊要係港女打卡心願已達成🤪yeah
後記:
由於Cafe只有幾張枱,唔建議walk-in