2017-05-14 1535 瀏覽
舖內算小,大概有6張檯,坐到24 人左右..好多人都話這間腸粉,粥麵都好得,唯獨是個老板娘好鬼惡,服務好麻麻。今日就去試試佢,叫左三樣野:1) 炸兩(油炸鬼好脆,腸粉皮好薄,豉油帶點甜) 2) 豬潤肉丸粥(有三片豬潤,三粒肉丸,豬潤好滑,肉丸不算多肥膏,但有口感,粥底都綿,味精不算多)3) 豉油王炒麵(炒幼麵,配上淡淡的鼓油香味,一點都唔油,炒得好乾身好爽口)食物的確不錯,但堂食就食得好不安,因為個老板娘真係堅每秒都想鬧人,唔理你係邊位,都會照鬧,仲要係大大聲,嚇到我落order 都不敢怠慢,咪全部食客都聽到佢話我,就有點懢忦,不過我相信黎得都係熟客,已慣,初黎報到者,可以考慮外賣😂😂咪消化不良😁*要我再得登坐車去試就唔會,揸車或者經過都會再食,但一定會選擇外賣🤣🤣
舖內算小,大概有6張檯,坐到24 人左右..

今日就去試試佢,叫左三樣野:
1) 炸兩(油炸鬼好脆,腸粉皮好薄,豉油帶點甜)

2017-04-08
5 分鐘 (堂食)