2017-05-31
香港除左有三色台之外,仲有三色包!你又食左未呢,荃灣呢間漢堡店大玩潮流出左三款顏色既包,有迷到少女既 Tiffany Blue 藍色既蝶豆花包,望落去好火辣辣但其實唔辣既紅菜頭包,仲有用牛油果代替包既偽青頭包,真係影哂成卷菲林 🤤 老實講我覺得啲包既味道都幾好食既,只係有顏色果塊包差啲,唔係軟熟果隻,亦都冇牛油香,但係咬落去係脆架喎,我覺得就唔錯既,要影靚相難免要小小犧牲唔好太高要求 😂 而我覺得就好食既,每個套餐包薯角包沙律包野飲,都值得食既!——————————————————————#香辣燒烤汁雙重和牛漢堡套餐 $158講就講香辣,但真係食唔到有辣味,而重點係雙重和牛,用澳洲 M6 和牛漢堡同日本 A4 牛肉,兩種牛肉加埋既口感真係好正,堅有牛味堅高質,再加埋多到瀉哂既車打芝士,好乜正 🤤#牛油果軟殼蟹堡套餐 $58三個包入面得呢個係冇包 😂 用左兩塊大牛油果去做包,然後入面夾住隻脆脆軟殼蟹,整體冇乜驚喜亦唔飽,不過相信牛油果控都係逃離唔到呢個牛油果堡 🥑#TiffanyBlue 爆芝流心雞扒漢堡套餐 $88最靚就一定係呢隻包,隻藍色真係冇得輸影左九萬幾個鐘,而最特色之處就係塊炸
——————————————————————
#香辣燒烤汁雙重和牛漢堡套餐 $158
#牛油果軟殼蟹堡套餐 $58
#TiffanyBlue 爆芝流心雞扒漢堡套餐 $88
最靚就一定係呢隻包,隻藍色真係冇得輸影左九萬幾個鐘,而最特色之處就係塊炸雞扒,雞扒入面係有流心芝士,好正 🤤